PUPPLS Party staat vol met leuke en interessante standhouders. Hieronder is de standhouderlijst weergeven van standhouders die bij een volgende editie zeker weer aanwezig zullen zijn aanwezig zullen zijn. Ook wordt er door verschillende standhouders workshops en demonstraties gehouden waaraan de bezoekers kunnen deelnemen! Maak alvast kennis met de standhouders door hun website/producten te bekijken. Dit is natuurlijk een beginnende standhouderslijst, aanvullingen worden vervolgt.

(geupdated op 22-08-2016)


Standhouderslijst van PupplsParty
Grotehonden.com – Voor al uw (unieke) hondenartikelen.
Met een verkoopwagen van maar liefst 12 meter lang met allerlei nuttige, unieke, maatwerk  en leuke hondenartikelen! Uw eigen artikel zoals halsband, hondenkussen of kledingstuk voor uw hond ontwerpen is bij ons mogelijk maar wij hebben natuurlijk ook heel veel standaard unieke artikelen al voor u klaarliggen. Bezoek ons ook op Facebook !

 

Badboy2 heavyluxury USAVlechtL Canecorso2 Setprince1

Voerbakenminikussen Lizzy Nijajas TshirtLovemy VoerbakPuppls Badjas5L


logo2

Bij deze stand kunt u het dagprogramma bekijken, tickets voor workshops aankopen, informatie over het evenement opvragen, poepzakjes gratis gebruiken voor tijdens het evenement. De EHBO zal ook bij deze stand ter plaatse zijn.

Ook ligt er een formulier klaar om uw mening te geven over de PUPPLS Party, wij zouden het zeer prettig vinden als u voor vertrek even de moeite zou willen nemen om deze in te vullen zodat wij voor het volgende jaar de verbeterpunten en de hoogtepunten kunnen blijven aanpakken.


 

“The Paraknotter”  www.paraknotter.com


LOGOkopieDierenkliniek Middenwaard


Speursgewijs


Fleecetwister  Facebook Fleecetwister.


JK Balance – Shiatsu  www.facebook.com/jkbalance


Dierenambulance Noord Kennemerland (aanwezigheid gesponsord door The Paraknotter)