Entree
U kunt gratis het evenementen terrein betreden op 15 september 2019 van 10:30 tot 17:00. Eenmaal op het terrein gelden de huisregels van PUPPLS Party en Funkey DogCenter.

De locatie van PUPPLS Party is op het terrein van Funkey DogCenter, hondenactiviteitencentrum, aan de Veenhuizerweg 29 1704 DP Heerhugowaard de Noord


Honden

Honden (jong & oud, groot & klein) zijn natuurlijk van harte welkom op PUPPLS Party mits deze aangelijnd zijn en de hondenpoep netjes wordt opgeruimd wordt.

Let op: Indien nodig moet je het inenting/titer bewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los lopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Denk ook even aan uw hond.. zal die dit leuk vinden en is deze sociaal genoeg? Wij willen hier namelijk een plezierige dag voor hond en baas neerzetten..


Workshops en/of activiteiten

Hier vind u de informatie over de workshops en activiteiten.


Fotograferen

Het is toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken op PUPPLS Party. Deze foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. PUPPLS Party heeft een eigen fotograaf waar je eventueel foto’s kunt bestellen of juist specifieke foto’s kunt laten maken.


Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is PUPPLS Party beperkt toegankelijk omdat het terrein niet bestaat uit verharde paden, enkel gras. Wel is het terrein zo goed als vlak is. Er zijn geen invalidetoiletten op het terrein.


Catering

Op de PUPPLS Party vind u een snackwagen waar u kunt genieten van bijvoorbeeld een lekker frietje een hamburger, koffie of een frisje.


EHBO
Op de PUPPLS Party is een EHBO post aanwezig. Meld je bij de Ticketservice of bij een van de PUPPLS Party medewerkers wanneer eerste hulp nodig is.


Betalingsmogelijkheden

PUPPLS Party beschikt niet over een geldautomaat. Bij sommige stands kunt u wel uw aankopen betalen met de pinpas.


Voor de kids
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen en een kids corner. Ook zijn er activiteiten of workshops speciaal voor kinderen (en eventueel hond).


Parkeren
Er is op het terrein van Funkey Dogcenter verhard en overhard gelegenheid om te parkeren, ook voor de fiets is natuurlijk voldoende plaats.