Entree
U kunt gratis het evenementen terrein betreden op 10 september 2017 van 10:30 tot 16:30. Eenmaal op het terrein gelden de huisregels van PUPPLS Party.

De locatie van PUPPLS Party is gelegen in een rustig (stads)park met groen en water partijen en toch direct naast het grote overdekte winkelcentrum Middenwaard en de JT Bioscoop. U kunt als navigatieadres aanhouden (tegenover) Diamant 46, 1703 EW te Heerhugowaard, hier kunt u echter niet parkeren.


Honden

Honden (jong & oud, groot & klein) zijn natuurlijk van harte welkom op PUPPLS Party mits deze aangelijnd zijn en de hondenpoep netjes wordt opgeruimd wordt.

Let op: Indien nodig moet je het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht los lopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Denk ook even aan uw hond.. zal die dit leuk vinden en is deze sociaal genoeg? Wij willen hier namelijk een plezierige dag voor hond en baas neerzetten..


Workshops en/of activiteiten

Hier vind u de informatie over de workshops en activiteiten.


Fotograferen

Het is toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken op PUPPLS Party. Deze foto’s mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. PUPPLS Party heeft een eigen fotograaf waar je eventueel foto’s kunt bestellen of juist specifieke foto’s kunt laten maken.


Rolstoelgebruikers en minder validen

Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is PUPPLS Party beperkt toegankelijk omdat het terrein niet bestaat uit verharde paden, enkel gras. Wel is het terrein zo goed als vlak is. Er zijn geen invalidetoiletten op het terrein.


Catering

Op de PUPPLS Party vind u een snackwagen waar u kunt genieten van bijvoorbeeld een lekker frietje een hamburger of een frisje. Voor andere wensen kunt u iets halen bij het winkelcentrum Middenwaard op 300 meter afstand van PUPPLS Party.


EHBO
Op de PUPPLS Party is een EHBO post aanwezig. Meld je bij de Ticketservice of bij een van de PUPPLS Party medewerkers wanneer eerste hulp nodig is.


Betalingsmogelijkheden

PUPPLS Party beschikt niet over een geldautomaat, er is de mogelijkheid om bij winkelcentrum Middenwaard (300 meter verderop) geld te pinnen. Bij sommige stands kunt u wel uw aankopen betalen met de pinpas.


Voor de kids
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen en een kids corner. Ook zijn er activiteiten of workshops speciaal voor kinden (en eventueel hond).


Parkeren
Er is geen ruimte gereserveerd als parkeerterrein voor PUPPLS Party maar er is elders natuurlijk wel voldoende parkeergelegenheid.

  1. Het parkeerterrein van JT Bioscoop Heerhugowaard: Middenwaard 67 1703 SC Heerhugowaard, (betaald parkeren) vanuit hier loopt u richting het park en bevind u zich aan de achterzijde van het evenemententerrein.
  2. Parkeergarages Winkelcentrum Middenwaard (parkeren vanaf 12:00 uur geopend, betaald parkeren), u bevind zich hoogstwaarschijnlijk dan aan de andere kant van het winkelcentrum, loopt u richting Diamant richting het stadspark.
  3. Overige straten, gelieve alleen in de vakken parkeren. Bij veel overige straten is de parkeerschijf verplicht, houd u daar rekening mee..